Hoppa till innehåll

Massage

Boka kostnadsfri rådgivning

Här kan ni läsa mer om massage. Bor ni i närheten av Boden, t.ex Luleå, Älvsbyn, Kalix, Piteå, Skellefteå, Umeå, Robertsfors, Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Gävle, Uppsala. Så är ni välkomna in till mig.

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som mjukar upp stela och ömma muskler och har en avslappnande effekt. Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning så kallat effleurage, en form av uppmjukande strykning över musklerna för att få i gång blodcirkulationen och förbereda på djupgående tryck. Under behandlingen utförs en rad olika grepp utifrån dina önskemål/syfte med behandlingen.

Behandlande massage

Behandlade massage är till viss del som klassisk massage, men den är mer djupgående och med inslag av stretch och triggerpunktsbehandling. Behandlingen avslutas med muntlig rådgivning och/eller tester för att undersöka normalfunktion i musklerna och kan om önskas kompletteras med ett hemträningsprogram.

Avslappnande massage

Det är en lugn och avslappnande behandling som sänker stressnivåerna och frisätter oxytocin som får dig att känna dig avslappnad. Perfekt behandling för dig som vill ha total avslappning.

Massage hos dig

Jag erbjuder även massage på plats hos er. 

Vid ankomst går vi igenom vilken typ av massage du vill ha. Priset gäller inom 5km radie från Strand Fysiocenter, allt utanför det kommer bensin kr/km att tilläggas i priset.
Vid ett sånt tillfälle kommer jag att kontakta er.

Boka tid enkelt via bokadirekt! Jag åker gärna till kommuner i närheten för att ge er en massage som till ex. Boden, Luleå, Älvsbyn, Kalix, Piteå, Skellefteå, Umeå, Robertsfors, Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Gävle, Uppsala.

TIDSBOKNINGAR GÖR NI ENKLAST VIA BOKADIREKT.

KLICKA NEDAN FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL BOKNINGSSIDAN